Klassenpost in het buitenland

Klassenpost staat voor effectief en betekenisvol handschriftonderwijs. Met Klassenpost zijn jullie leerlingen meer dan gemotiveerd bezig met een realistische Nederlandstalige correspondentie die echt aan iemand anders wordt gericht. Laten we met elkaar enthousiast de pen oppakken tijdens Klassenpost!

Klassenpost sluit optimaal aan bij jullie leerdoelen
Tijdens het deelnemen aan Klassenpost maken leerlingen enthousiast schrijfmeters voor een optimaal eigen schrijfresultaat. Internationale scholen vinden Klassenpost een waardevolle aanvulling op het onderwijs. Deze boeiende onderlinge correspondentie maakt een stimulerende taalrijke verbinding tussen met de hand schrijven inclusief lezen, spreken en luisteren. Effectief komen deze leeraspecten tijdens Klassenpost samenhangend bij elkaar en vergroot dit de individuele woordenschat en sociale onderlinge interactie. De lesactiviteit is overzichtelijk verdeeld over een schrijfperioden van tweemaal twee weken en is eventueel prima te combineren met de eigen lesstof.

Deelnemen in het PO, VO en MBO
Ieder schooljaar vormt deze boeiende lesactiviteit een unieke doorkijk in de individuele taalvaardigheid van alle leerlingen. Elke leerling wordt verbonden met een eigen schrijfmaatje op een andere school. Deelnemende scholen ontvangen een kant en klare lesactiviteit met voor iedere leerling een compleet schrijfpakket inclusief een kwalitatief goede schrijfpen. Om mee te doen wordt een deelnametarief gevraagd. Het deelnametarief is bedoeld voor onder andere de realisatie, materialen en onze logistieke verwerking. Kijk voor meer inhoudelijke informatie op onze website op de pagina die aansluit bij de juiste onderwijsvorm waarmee jullie willen deelnemen.

Pak samen met ons de pen op en wordt ook ons schrijfmaatje!

Ontdek jullie eigen mogelijkheden en vraag hier vrijblijvend om meer informatie