Deelnemen VO

Tijdens deze inspirerende schrijfcampagne zijn alle leerlingen, ongeacht hun eigen taalvaardigheid, enthousiast en serieus bezig met schrijven. Extra motiverend is dat iedere leerling een goede schrijfpen cadeau krijgt, want: “Wie schrijft die blijft” is natuurlijk niet voor niets onze slogan.

Verder ontvangen alle leerlingen een leuke persoonlijke bewaarenvelop als portfolio over de deelgenomen correspondentieperiode. Dit geeft iedere leerling jaarlijks een inspirerende terugkijk in de eigen schrijfontwikkeling en onderlinge briefwisseling.

Schrijfpakket

Voor aanvang van de campagne ontvangen de deelnemende scholen voor iedere leerling de kant en klare schrijfpakketten inclusief een handige archiefdoos. Het kant-en-klare schrijfpakket bestaat voor een schooljaar uit:

  • leuke persoonlijke bewaarenvelop
  • blanco schrijfpapier met goed schrijfgerei
  • tweemaal een briefenvelop inclusief frankering
  • schrijfopdracht en adresgegevens van een schrijfmaatje

Per klas ontvangen deelnemende scholen een:

  • handige archiefdoos om materialen tijdens de campagne te bewaren
  • een mooie deelnameposter van Klassenpost om op te hangen
  • een leuke leskaart over postverzending (NIEUW)

Pen cadeau

Speciaal is de kwalitatief hoogwaardige pen die leerlingen als motiverend cadeau ontvangen in het schrijfpakket. Dit is een Pilot Super Grip pen. Deze goed in de hand liggende en schrijvende pen kenmerkt zich door een rubberen gripzone en is navulbaar. Deze waardevolle pen onderstreept nog eens extra onze slogan: “Wie schrijft die blijft”. De pen heeft alleen al een winkelwaarde van circa € 3,00.

Deelnametarief

Om mee te doen wordt een deelnametarief gevraagd. Het deelnametarief is bedoeld voor de realisatie, materialen en logistieke verwerking van Klassenpost. Denk hierbij onder andere aan de organisatie, drukwerk, samenstellen en twee maal verzenden van de kant en klare deelnamepakketten aan de scholen en het uiteindelijk versturen van de geschreven brieven.

We komen graag in gesprek met geïnteresseerde scholen om wensen en mogelijkheden zo optimaal mogelijk op elkaar af te stemmen. Samen maken we van Klassenpost “Wie schrijft die blijft” een succes! Klik hieronder om meer deelname-informatie te ontvangen.